Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

De leukste kleuren voor jongens sneakers

Je wilt graag dat je zoon er goed gekleed bij loopt en dus steek je hem in de leukste en stoerste kleding. Daar horen natuurlijk ook stoere en leuke sneakers bij. Welke kleuren sneakers zijn geschikt voor jongens?

Stoere sneakers voor stoere jongens

Kleren maken de man. En kleren maken ook de jongen. En daar horen de schoenen ook bij. Wil jouw zoon er een beetje stoer bij lopen op het schoolplein, de BSO of zijn (sport)club, dan wil hij leuke, stoere sneakers in hippe kleuren. En jij wilt natuurlijk dat die sneakers van de beste kwaliteit zijn en niet te snel kapot gaan. Wat zijn de leukste kleuren voor jongens sneakers?

Zwart en wit: Tijdloos

Misschien niet de meeste opvallende en stoere sneakerkleur, maar wel de meest handige kleuren. Zwarte en witte sneakers passen bij elke broek. Zwarte sneakers zijn tijdloos en bij vrijwel elke outfit te combineren, van jeans tot een wat nettere broek of juist een sweatbroek: Een zwart sneaker kun je met alles combineren en is een tijdloze kleur. Ook wit past bij elke outfit en elke gelegenheid en oogt bovendien lekker fris in de lente en zomer. Met beide kleuren, zeker met gekleurde accenten in de schoen, zit je nooit fout en heb je toch een stoere sneaker voor je zoon.

Felle kleuren

Hou je van felle kleuren en leuke prints, dan is er ook genoeg te kiezen bij jongens sneakers. Oranje, rood, kobaltblauw, geel of grasgroen zijn dit voorjaar de modekleuren bij jongs sneakers. Vaak is de zool neutraal wit maar worden deze felle en frisse kleuren verwerkt in de prints op de schoen. Ook hebben de veters of het klittenband vaak een lekkere frisse kleur. Kies je voor een gekleurde sneaker voor je zoon dan loopt hij er gegarandeerd lekker stoer bij.

Kwaliteit

Je zoon heeft vast en zeker een mening over de kleur(en) die de schoen moet hebben. Jij hebt een mening over de kwaliteit. Die moet namelijk uitstekend zijn. Het liefst van premium kwaliteit zodat de schoenen tegen een stootje kunnen en ook nog een goede ondersteuning bieden voor de voeten van je kind.

Het ideale compromis

Combineer de kleurwensen van je zoon met de kwaliteitswensen die jij aan een sneaker stelt en ga voor Shoesme jongens sneakers. Bij deze sneaker specialist vind je een enorme keuze aan jongens sneakers in vele kleuren, van tijdloos wit en zwart tot stoere felle kleuren. En: Natuurlijk van de beste kwaliteit!

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen